De Marne 106 8701 MC Bolsward

+31 (0)515 338901 info@Frontandcenter.nl

Natuur

Respect voor de natuur en de gezondheid van de mens staan centraal in de filosofie van Front & Center. Steeds vaker brengen wij buiten naar binnen.

Met onze producten willen wij architecten en een ieder die bouwt inspireren om gebruik te maken van duurzame materialen die de woonkwaliteit verbeteren en een lage milieu-impact hebben.Onderzoek

Door langdurig onderzoek naar verlijming en gebruik makend van meer dan 10 jaar praktijkervaring kunnen wij  met de producten van FrontandCenter duurzame verbindingen aanbrengen die ook in uw project niet mogen ontbreken.

Door het ontwikkelen van hoogwaardige lijmen in samenwerking met onze partners zijn de mogelijkheden eindeloos.  Voor zowel interieur als exterieur , produceren wij panelen van onder andere glas, natuursteen, steenstrips, laminam, hout, kunststof en aluminium composiet.

Wij bewijzen jaar in jaar uit, hoogwaardige kwaliteit te leveren in complexe projecten door heel Europa.

Ontzorgen

Niet alleen in het voortraject en tijdens het bouwproject, maar ook lang daarna blijven wij betrokken. Wij bieden nazorg middels onderhoudscontracten en garanderen een kwalitatief hoogstaand eindproduct.

Tijdsduur

Ready-made panelen van Front & Center worden in-house vervaardigd onder de meest optimale en ideale omstandigheden. Dit verlengt de levensduur van uw paneel aanzienlijk en bespaart kostbare tijd tijdens het bouwproces.